Ki van itt? | Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég Nincs A legtöbb felhasználó ( 74 fő) Vas. Okt. 20, 2024 12:21 pm-kor volt itt. |
|
| Nappali | |
| | Szerző | Üzenet |
---|
Admin Admin
Hozzászólások száma : 158 Points : 4673 Join date : 2013. May. 16. Tartózkodási hely : A fórum bármely részén
| Tárgy: Nappali Vas. Május 19, 2013 11:07 pm | |
| | |
| | | Vendég Vendég
| Tárgy: Re: Nappali Hétf. Júl. 29, 2013 9:30 pm | |
|
Szokásos nap. Nekem legalábbis az, egy átlagos embernek nem biztos. Nem azért, mert nagyra tartom magam, de nagyban játszom és még csak fel sem tűnik már nekem. Egyszerű fekete nadrágot és fehér pólót viselek, kék, hajszálcsíkos zakóm a széken pihen. Miután aprópénzért felvásároltam egy vállalatot, még egy edzést is lenyomtam ma, igazán sikeresnek mondható a napom. Tele vagyok energiával, de ez nem ennek köszönhető. Hétfő van, szóval nem hétvége és mégis... vendéget várok. A legcsábosabb vendéget, akit el lehet képzelni. - Grey – csattanok fel idegesen, amikor megszólal a telefon. Rövidre zárom, mint mindig közben a kilátást csodálom. Legalábbis úgy tűnik, pedig nem, csak nézek valamerre. Nekem ez már megszokott. Ismerős zajt hallok a hátam mögött, az ajtócsukódásra mosolyra húzom a számat, de nem fordulok meg. - Miss Steele, 5 percet késett – jegyzem meg szárazon.
|
| | | Anastasia Rose Steele Diákok
Hozzászólások száma : 2 Points : 4208 Join date : 2013. May. 20.
| Tárgy: Re: Nappali Hétf. Júl. 29, 2013 9:42 pm | |
| Kezdek egyre idegesebb lenni, lassan már testi jelei is vannak a dolognak, ma megint Christian Grey-jel leszek... Kényére kedvére kitéve. Nagyon nagyon nem tetszik, mármint... De, őrültem oda vagyok értet és vissza, minden pillanatában lesném, hogy mit akar. De míg ezen gondolkodok, már késésben is vagyok. Egyszerű szilva lila ejtett szabású ruhában ülök be a Greytől kapott kocsimba, és már száguldok is az Escala felé. Tudom, hogy mit várhatok attól, hogy kések, de most még ez is felizgat, nem is gyengén. Várom, hogy hozzám érjen. Piszok jó pasi mi tagadás. A mélygarázsba hajtva kipattanok a kocsiból, majd a lift felé veszem az irányt. Tyler már fenn vár, közli merre találom az én Zsarnokomat, ezért a nappali felé veszem kopogós lépteimet. Még arra is szakítok időt, hogy kopogjak, aztán se szó se beszéd benyitok. Christian az ablakon bámul kifelé, becsukom az ajtót és megállok előtte. Mintha tudná, hogy megérkeztem, már szólal is meg. Idegesen harapok az ajkamba. -Elnézését kérem, Mr. Grey.-semmi mást nem mondok, tudom, hogy nagy ívben tesz arra, hogy miért késtem. Nem értem ide időben, nekem gáz, neki meg egy élvezetes elfenekelés az irányomban. Remek, jól fog ez a nap is kezdődni. | |
| | | Ajánlott tartalom
| Tárgy: Re: Nappali | |
| |
| | | | Nappali | |
|
Similar topics | |
|
| Engedélyek ebben a fórumban: | Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
| |
| |
| |