Ötven Árnyalat
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ötven Árnyalat

Amikor Anastasia Steele, az irodalom szakos egyetemi hallgató interjút készít Christian Greyjel, az ifjú vállalkozóval, gyönyörű, okos és ijesztő férfival találja szemben magát.

KezdőlapLegutóbbi képekKeresésRegisztrációBelépés
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Top posters
Admin
Anastasia Rose Steele I_vote_lcapAnastasia Rose Steele I_voting_barAnastasia Rose Steele I_vote_rcap 
Anastasia Rose Steele
Anastasia Rose Steele I_vote_lcapAnastasia Rose Steele I_voting_barAnastasia Rose Steele I_vote_rcap 
Jasper
Üzenőfal
Legutóbbi témák
» Nappali
Anastasia Rose Steele Icon_minitimeHétf. Júl. 29, 2013 9:42 pm by Anastasia Rose Steele

» Mr. Grey
Anastasia Rose Steele Icon_minitimeVas. Május 26, 2013 1:48 pm by Admin

» Chinatown
Anastasia Rose Steele Icon_minitimeSzomb. Május 25, 2013 12:09 pm by Admin

» Metropolitan Museum of Art
Anastasia Rose Steele Icon_minitimeSzomb. Május 25, 2013 12:08 pm by Admin

» Rockefeller Center
Anastasia Rose Steele Icon_minitimeSzomb. Május 25, 2013 12:07 pm by Admin

» Empire State Building
Anastasia Rose Steele Icon_minitimeSzomb. Május 25, 2013 12:07 pm by Admin

» Brooklyn híd
Anastasia Rose Steele Icon_minitimeSzomb. Május 25, 2013 12:06 pm by Admin

» Wall Street
Anastasia Rose Steele Icon_minitimeSzomb. Május 25, 2013 12:05 pm by Admin

» Broadway
Anastasia Rose Steele Icon_minitimeSzomb. Május 25, 2013 12:05 pm by Admin

Ki van itt?
Jelenleg 8 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 8 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (74 fő) Vas. Okt. 20, 2024 12:21 pm-kor volt itt.

Anastasia Rose Steele

Go down 
2 posters
SzerzőÜzenet
Anastasia Rose Steele
Diákok
Diákok
Anastasia Rose Steele

Hozzászólások száma : 2

Anastasia Rose Steele Empty
TémanyitásTárgy: Anastasia Rose Steele   Anastasia Rose Steele Icon_minitimeHétf. Május 20, 2013 7:56 pm

Anastasia Rose Steele Don__t_hug_me_by_xxchange

Anastasia Rose Steele Sorkerettukor

ﭳﭳﭳANASTASIA ROSE ﭳﭳﭳSTEELE ﭳﭳﭳ

ﭳﭳ KARAKTER ADATOK ﭳﭳ

Kor: 21

Születési hely, idő: Montesano, WA; 1991. szeptember 10.

Csoport: Fiatalok / Diákok

Titulus: Alávetett

ﭳﭳ JELLEM ﭳﭳ

Ana nagyon magának való, és kicsit bizalmatlan, olykor eltörik nála a mécses, vagy épp nem lát tisztán a saját gondjaitól. Egyébként igazán békés természete van, és bizalmatlanságát félre téve gyakran barátkozik. Futó kalandokba nem adja a fejét, és szereti kézben tartani a dolgait, már amennyire tőle telik, hiszen kicsit kétbalkezes és lábas. Van tartása és reálisan szeret az életbe vágni. Bárhol megállja a helyét attól függetlenül, hogy egy egész kicsit szótlan.

ﭳﭳ KINÉZET / KÜLSŐ ﭳﭳ

Ég kék szemek, kedves arc, telt csókra hívogató ajkak, pisze orr, nőies alak, kellemesen domború, fekete derékig érő haj, hosszú nőies lábak. Kezei aprók, egész lányosak, ápolt, bőre karamell színű. Ruhatára inkább fiúsabb dolgokból áll, magassarkút nem igazán hord, csak ha nagyon muszáj.

ﭳﭳﭳ MÚLT & JELEN ﭳﭳﭳ

Ide s tova 21 éve születtem Montesano-ban. Apámat szinte nem is ismerem, anyának az egyik férje Ray Steele nevét vettem fel. A férjei közül őt szerettem a legjobban és így vele is éltem. Aztán elkezdtem az egyetemet, irodalom szakon. Szeretem csinálni, így elég jók a jegyeim. Néha persze megy a szívatás, de attól még elvagyok. Portlandban van az egyetem, Kate-el bérelünk egy házat, ketten lakunk benne, és már annyira hozzászoktam a négy év alatt, hogy nem szeretnék megválni a legjobb barátnőmtől. Tehát nagyon remélem, hogy az egyetem után is együtt maradunk. Josét egy bárban ismertem meg, ő tanított meg biliárdozni, és elég jól kitanultam a dolgot. Persze tudom, hogy ő többet szeretne, de nem igazán szeretném én ezt. Ő tényleg az a barát kategória, nem tudok rá úgy nézni, mint egy pasira. Jobban szeretek a könyveim mélyére bújni, és elvagyok én a saját kis világomban. Kate szeret anyáskodót játszani, mindig meg akar változtatni, de nem jön neki össze. Jobb is így, míg ő egész szép és nőies addig én egy szürke kisegér vagyok mellette. Nem rég is azon vitatkoztunk, hogy miért nem vagyok képes legalább egyszer szoknyát felvenni. Talán azért mert nem akarok. De Kate persze ezt nem érti meg. Nem baj, majd egyszer. Most viszont pakolok, hamarosan órám lesz, és Kate kezd kicsit megfázni, tehát így majd hazafelé a gyógyszertárba is be kell ugranom. Nehéz az élet Katherine Kavanagh mellett. De legalább szereti a főztömet, ő nem egy konyhatündér, én viszont Ray mellett megtanultam bűvészkedni a konyhában, és szerintem is elég jól csinálom. Viszont ami biztos, hogy este kiruccanunk bulizni is kicsit, hátha az valamilyen szinten helyre rázza Kate-et. Mert napokon belül egy interjút kell készítenie a diákújságnak, amit igazából ő szerkeszt, még az év végéig. Újság író szeretne lenni, és elég jól csinálja. Bár mikor nekem tesz fel olyan kérdéseket, a füleim is ketté állnak néha. De kedves barátnőm már csak ilyen. Viszont még mindig tud meglepetéseket okozni, ahogy én is neki.

ﭳﭳﭳPLAY BY - XXCHANGEﭳﭳﭳ
Vissza az elejére Go down
Jasper
Admin
Admin
Jasper

Hozzászólások száma : 1

Anastasia Rose Steele Empty
TémanyitásTárgy: Re: Anastasia Rose Steele   Anastasia Rose Steele Icon_minitimeHétf. Május 20, 2013 9:34 pm

Anastasia Rose Steele S8YTPxd

Irány avit foglalni, aztán már csak egy dolgod van, várd meg Mr. Grey-t Smile
Vissza az elejére Go down

Anastasia Rose Steele
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Ötven Árnyalat :: Karakteralkotás :: Akik már velünk vannak-
Ugrás: