Anastasia Rose Steele Diákok
Hozzászólások száma : 2 Points : 4208 Join date : 2013. May. 20.
| Tárgy: Anastasia Rose Steele Hétf. Május 20, 2013 7:56 pm | |
| ﭳﭳﭳANASTASIA ROSE ﭳﭳﭳSTEELE ﭳﭳﭳﭳﭳ KARAKTER ADATOK ﭳﭳKor: 21 Születési hely, idő: Montesano, WA; 1991. szeptember 10. Csoport: Fiatalok / Diákok Titulus: Alávetett ﭳﭳ JELLEM ﭳﭳAna nagyon magának való, és kicsit bizalmatlan, olykor eltörik nála a mécses, vagy épp nem lát tisztán a saját gondjaitól. Egyébként igazán békés természete van, és bizalmatlanságát félre téve gyakran barátkozik. Futó kalandokba nem adja a fejét, és szereti kézben tartani a dolgait, már amennyire tőle telik, hiszen kicsit kétbalkezes és lábas. Van tartása és reálisan szeret az életbe vágni. Bárhol megállja a helyét attól függetlenül, hogy egy egész kicsit szótlan. ﭳﭳ KINÉZET / KÜLSŐ ﭳﭳÉg kék szemek, kedves arc, telt csókra hívogató ajkak, pisze orr, nőies alak, kellemesen domború, fekete derékig érő haj, hosszú nőies lábak. Kezei aprók, egész lányosak, ápolt, bőre karamell színű. Ruhatára inkább fiúsabb dolgokból áll, magassarkút nem igazán hord, csak ha nagyon muszáj. ﭳﭳﭳ MÚLT & JELEN ﭳﭳﭳIde s tova 21 éve születtem Montesano-ban. Apámat szinte nem is ismerem, anyának az egyik férje Ray Steele nevét vettem fel. A férjei közül őt szerettem a legjobban és így vele is éltem. Aztán elkezdtem az egyetemet, irodalom szakon. Szeretem csinálni, így elég jók a jegyeim. Néha persze megy a szívatás, de attól még elvagyok. Portlandban van az egyetem, Kate-el bérelünk egy házat, ketten lakunk benne, és már annyira hozzászoktam a négy év alatt, hogy nem szeretnék megválni a legjobb barátnőmtől. Tehát nagyon remélem, hogy az egyetem után is együtt maradunk. Josét egy bárban ismertem meg, ő tanított meg biliárdozni, és elég jól kitanultam a dolgot. Persze tudom, hogy ő többet szeretne, de nem igazán szeretném én ezt. Ő tényleg az a barát kategória, nem tudok rá úgy nézni, mint egy pasira. Jobban szeretek a könyveim mélyére bújni, és elvagyok én a saját kis világomban. Kate szeret anyáskodót játszani, mindig meg akar változtatni, de nem jön neki össze. Jobb is így, míg ő egész szép és nőies addig én egy szürke kisegér vagyok mellette. Nem rég is azon vitatkoztunk, hogy miért nem vagyok képes legalább egyszer szoknyát felvenni. Talán azért mert nem akarok. De Kate persze ezt nem érti meg. Nem baj, majd egyszer. Most viszont pakolok, hamarosan órám lesz, és Kate kezd kicsit megfázni, tehát így majd hazafelé a gyógyszertárba is be kell ugranom. Nehéz az élet Katherine Kavanagh mellett. De legalább szereti a főztömet, ő nem egy konyhatündér, én viszont Ray mellett megtanultam bűvészkedni a konyhában, és szerintem is elég jól csinálom. Viszont ami biztos, hogy este kiruccanunk bulizni is kicsit, hátha az valamilyen szinten helyre rázza Kate-et. Mert napokon belül egy interjút kell készítenie a diákújságnak, amit igazából ő szerkeszt, még az év végéig. Újság író szeretne lenni, és elég jól csinálja. Bár mikor nekem tesz fel olyan kérdéseket, a füleim is ketté állnak néha. De kedves barátnőm már csak ilyen. Viszont még mindig tud meglepetéseket okozni, ahogy én is neki. ﭳﭳﭳPLAY BY - XXCHANGEﭳﭳﭳ | |
|
Jasper Admin
Hozzászólások száma : 1 Points : 4206 Join date : 2013. May. 19.
| |